Over Flow Nova

Martijn Mevissen is de drijvende kracht achter FlowNova. Als onafhankelijk interim (project) manager / director beweegt hij zich in een netwerk van specialisten. Van specialisten in strategie-ontwikkeling tot specialisten in persoonlijke coaching. Van intervisie specialisten op teamniveau tot ervaringsdeskundigen in ERP-selectie.

Samen met deze partners dekt FlowNova de hele waardeketen af op strategisch, tactisch en operationeel niveau op het vlak van mensen, processen en systemen.

Sinds 2020 bemiddeld FlowNova daarnaast op kleine schaal bij de inzet van tijdelijke ondersteuning in projecten en de inzet  van senior medewerkers en managers op interim basis.

Ons Curriculum

Meer dan 25 jaar ervaring in  supply chain management, store management en merchandising & promotions. Creatief in het bedenken van strategische en tactische oplossingen. Wij brengen mensen in hun kracht en zorg samen met hen voor noodzakelijke veranderingen. Resultaatgedreven, met beide benen op de grond en altijd met de klant in het vizier. Onze  sterkste competenties bevinden zich op het vlak van organisatievorming, ketendenken, procesinrichting en analyse.


Onze competenties

Analytisch en creatief denken

Planning en Organisatie

Training en Coaching

Authenticiteit

Vernieuwende ketendenkers

Autonoom handelen

Retail business insight

Change management


Onze expertise

Sales & operations planning

E-commerce fulfillment

Organisation development

Process design

Supplier management

Supply chain planning

In- & outbound transportplanning

Storemanagement


Gegevens

Martijn Mevissen

martijn@flownova.nl

06 - 220 44 608