No.25; Yeah write!

En zo is het, schrijf er op los! Maar deze keer door een hele andere bril…..

De afgelopen weken was ik vooral aan het werk voor Studio Stationery; eigenzinnig ontwerp van Nederlandse bodem! Studio Stationery maakt van je bureau een kleurrijke en vrolijke plek. Nieuwsgierig? www.studiostationery.nl

Na een buitengewoon mooie afsluiting van 2016 hebben wij onze ambitie voor 2017 nog eens extra opgeschroefd. Vorig jaar sloegen wij de vleugels al uit buiten Nederland, en met succes. Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop.

Om ons plan voor 2017 een vliegende start te geven begonnen we met deelname aan één van de grootste beurzen op het gebied van Home, interior en design; Maison&Objet in Parijs. Wow! Dat was gaaf.

Binnen een tijdbestek van enkele dagen werden we zichtbaar van Dubai tot Porto, van London tot Athene en op nog veel meer plekken. Natuurlijk waren we al zichtbaar via instagram, facebook en onze website. De exposure die de beurs opleverde was ondanks dat boven verwachting. Als ik er op terugkijk dan was het best een opwindende stap. Klein bedrijf, torenhoge ambitie, internationaal podium en een flinke dosis lef.

Tegelijk met de beurs lanceerden we onze nieuwe collectie online; vanuit ons kantoor en magazijn in Sneek. Terwijl wij op de beurs in Parijs stonden draaide ons ‘home team’ naadloos door en verzond moeiteloos de allernieuwste goodies door heel Europa. Wow! Dat was gaaf.

Wat ik leerde? Eigenlijk niets anders dan wat voor alle grote retailers geldt. Maak je plan, deel het met je team, verdeel de taken, benut talent…maar boven alles; lets get things done! Met het plan als richtinggevend kompas gewoon vertrekken, na blijven denken en snel handelen als het anders uitpakt dat verwacht of gewenst. Ik ben ontzettend trots op ons team. Samen hebben we het toch maar mooi gedaan, ieder vanuit zijn kracht. En nu? In volle vaart vooruit, its only february!!